Lone Wolf

Lone Wolf

2024. január 02. - Lone Wolf_

Isten hozott nálam!

Az Alone Wolf blog egy filmes oldal, ahol elemzéseket, kritikákat, filmes listákat olvashatsz, mi-több tájékozódhatsz rendezőkről, sztárokról, mindenről ami a film-világgal kapcsolatos. A bloggazda egy grafomán bölcsész, aki inszomniája miatt esténként nagyon ráér az írásra.

Kicsoda Lone Wolf?

Egy nagy klasszikus: Petrus Rosidus szavait kölcsönvéve: A múlt történései iránt érdeklődő XXI. századi magister, aki elvonult elmélkedései során szívesen mélyed el film- és könyv élményeiben miközben nyitott a világ eseményeire is. Legfőbb kutatási területe a filmek világa és a túlélés lehetőségeinek boncolgatása a minimalizmus keretrendszerében.

A filmeket illetően kedvencei az elgondolkodtató történetek, jól megírt drámák, thrillerek, de szereti a jó akciófilmeket, Marveleket is. Minden stílus érdekli, ha érez benne minőséget és egyediséget, kedvencei mégis különleges filmek (4 kalandfilm, 3 dráma, 3 vígjáték)

lonewolf_logonegyzetes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://alonewolf.blog.hu/api/trackback/id/tr4818293365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása